Videokaarten zijn een kleine investering met groot rendement.

Aandacht geven en regelmatig contact houden met jouw relaties is van groot belang, immers als je bij jouw relatie in “Top of Mind” blijft wordt je sneller aanbevolen bij zijn (of haar) relaties en dat maakt de koude acquisitie warm.


Waarom Videokaarten gebruiken

Geef jij al jouw zakelijke relaties evenveel aandacht?

Met Videokaarten geef je persoonlijke aandacht aan al jouw zakelijke relatie en zal jouw relatie ook aan jouw denken. Anders dan anders en anders dan anderen, onderscheidend van de massa. Videokaarten komen rechtstreeks in de e-mail box van de ontvanger.

Hou je contact ook als je even geen tijd hebt om al jouw relaties te bezoeken of te bellen.

Wanneer Videokaarten versturen

Er zijn talloze gelegenheden om aandacht te geven aan jouw relaties.

Denk aan verjaardagen van relaties, jubilea, verhuizing, huwelijk, geboorte, nieuwe website, uitnodigingen, nieuw product, acquisitie, kerst- en nieuwjaar ….

Een Videokaart als bedankje wordt door iedereen gewaardeerd bijvoorbeeld voor het bezoek, voor een tip of lead, de gegeven hulp en meer.

Hoe verstuur je een Videokaart

Een Videokaart is binnen enkele stappen gemaakt en verzonden.

Je vult het e-mailadres van de ontvanger, kiest een achtergrond, bijvoorbeeld een webpagina (van jouw relatie of andere willekeurige webpagina) en je schrijft een persoonlijke boodschap.

Bekijk een voorbeeld van de Videokaart, pas eventueel de Videokaart Card aan en als je tevreden bent verstuur je de Videokaart.


Hoeveel is jouw relatie waard voor jou? 

Per Videokaart investeer je € 1,00 (exclusief BTW) in een relatie, een kleine investering met groot rendement. Minimale afname 50 Videokaarten.

Bestel direct 50 Videokaarten via deze link en na goedkeuring kan je aan de slag.


Of    Stuur eerst een voorbeeld aan mij.


Een Videokaart voor elke gelegenheid.

Er kunnen Wivids gekozen worden uit ons bestand of je kan zelf een aantal Wivids voor zowel de Videokaart als voor vertoning op jouw website laten maken. Zelf een acteur of actrice inhuren voor Wivid producties is ook mogelijk.

Via het WiVid Beheersysteem krijg je inzicht.

Jij bent de baas, je kan zien of jouw Videokaarten geopend worden door jouw relatie en ontvangt maandelijks een overzicht van verzonden kaarten. Je kan Videokaarten dupliceren en aan een andere relatie sturen.  Je kan Videokaarten van te voren aanmaken en opslaan zonder te verzenden. De e-mail adressen van jouw relaties worden opgeslagen (zijn alleen zichtbaar voor jou) om later nog een kaart aan te sturen. Voeg een verjaardag toe en ontvang een dag van te voren een bericht.


Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden van Walk in Video’s of Videokaarten?

 Vraag hier informatie aan