Wivids | ‘Walk in video’s’

Wivids zijn korte video’s met een krachtige boodschap die over uw website afgespeeld worden. Wivids geven een gezicht aan uw bedrijf, trekken aandacht en verleiden bezoekers tot actie. Onze oplossingen en pakketten bevatten meerdere Wivids om te zorgen voor afwisseling, bezoekers worden telkens verrast door een andere wivid.


Persoonlijke Wivids

Persoonlijke Wivids laten zien dat je bedrijf meer is dan alleen een website.

Als eigenaar of directeur treedt je zelf op in de WiVids, je levert je eigen teksten aan, kiest de scenes of bedenkt eigen scenes.

Vanzelfsprekend kan je ook je medewerkers laten optreden in de WiVids, of zelf een acteur of actrice inhuren.

BedrijfsWivids

Bedrijfs WiVids worden op maat gemaakt voor jouw website.

Als klant lever je eigen teksten aan, kiest de scenes en maakt een keuze uit ons bestand van acteurs/actrices.

Zelf een acteur of actrice inhuren voor bedrijfswivids is ook mogelijk.

Wivids op maat

Speciale en creatieve Wivid toepassingen worden op maat gemaakt.

Hierbij zijn tal van creatieve producties mogelijk, zoals Instructie WiVids, Wivids voor product demonstraties, voor E-Learning, Wivids gecombineerd met animaties, WiVids met aanbevelingen door jouw klanten. Speciale Wivids zijn zeer geschikt voor Marketing Campagnes


Én….Jij bent de baas via het WiVidbeheersysteem.

Je beschikt over het Wivid-Beheersysteem met mogelijkheden om Wivids te kiezen, te activeren/de-activeren. Je kan aangeven hoe vaak Wivids vertoond worden aan terugkerende bezoekers en dat aantal ook weer resetten of wijzigen. Kortom, jij bent geheel in controle.

Met het Wividbeheersysteem ben jij de baas over jouw pakketten. Je kan Wivids toevoegen, activeren en de-activeren, aangeven hoe vaak Wivids getoond moeten worden aan terugkerende bezoekers, campagnes starten voor bijvoorbeeld speciale aanbiedingen en meer…


Onze Standaard Wivids zijn geschikt voor praktisch elke website.

Voor het basis pakket van vier Wivids bedraagt jouw investering € 240,00 per jaar, en voor het uitgebreide pakket € 365,00  inclusief streaming op jouw website. Je hebt bij het uitgebreide pakket de mogelijkheid ongelimiteerd Wivids toe te voegen uit het bestand.

Standaard Wivids  worden geleverd via een abonnement bestaande uit vier Wivids, waardoor elke keer een andere Wivid op uw site verschijnt. Dit zorgt voor afwisseling en houdt de terugkerende bezoeker nieuwsgierig.

Basis abonnement standaard Wivids.

Voor minder dan 66 cent elke dag Walk in Video’s op jouw website! U kiest vier Wivids uit ons bestand, ontvangt de codes om de Wivids af te spelen. WiVids kunnen op elke pagina afgespeeld worden. Investering per jaar slechts € 240,00 (exclusief BTW).  

Uitgebreid abonnement standaard Wivids.

Het uitgebreide pakket van de standaard WiVids biedt veel flexabiliteit. U beschikt over de mogelijkheid om uw keuze van Wivids zelf aan te passen vanuit het totale bestand. Nieuwe standaard Wivids staan direct ter beschikking. U kunt een onbeperkt aantal standaard WiVids laten vertonen op uw website en met het Wividbeheersysteem heeft u de volledige controle. Investering in het uitgebreide standaard pakket is € 365,00 per jaar (exclusief BTW).


 

Met Wividcards blijf je in “Top of Mind”

 

Geef jij al jouw zakelijke relaties evenveel aandacht?

Met Wividcards geef je persoonlijke aandacht aan al jouw zakelijke relatie en zal jouw relatie ook aan jouw denken. Anders dan anders en anders dan anderen, onderscheidend van de massa. Wividcards komen rechtstreeks in de e-mail box van de ontvanger. Hou je contact ook als je even geen tijd hebt om al jouw relaties te bezoeken of te bellen.

Om de koude acquisitie warm te maken is het gebruik van Wividcards een uitgelezen methode. Graag vertellen wij je hoe je Wividcards inzet voor de acquisitie.


Meer informatie aanvragen